ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ATHENS PET TAXI

ATHENS PET TAXI

ATHENS PET TAXI

Κατασκευή της ιστοσελίδας Athens Pet Taxi. Η εταιρία αναλαμβάνει τη μεταφορά κάθε κατοικιδίου είτε αυτό συνοδεύεται από άνθρωπο, είτε είναι ασυνόδευτο. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για μεταφορά από και προς σε λιμάνια, σταθμούς, αεροδρόμια, κτηνιάτρους εντός και εκτός Ελλάδας.


Δείτε ακόμα

ATHENS BRAIN & SPINE
WORLD SPINAL COLUMN SOCIETY
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: