ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
EU 4 SEAS

EU 4 SEAS

Σχεδιασμός της ιστοσελίδας για πρόγραμμα της Ευρωπαικής Επιτροπής EU4SEAS. Ο κύριος στόχος του έργου είναι να προβούν σε λεπτομερή ανάλυση της στις τέσσερις θαλάσσιες λεκάνες Μεσογείου, Βαλτικής, Μαύρης και της Κασπίας Θάλασσας, και την ανάπτυξη και συνεργασία των χωρών γύρω από αυτές.


Δείτε ακόμα

CARMENTA LATIN
HYPERTECH ENERGY LABS
ARMYLAND E-SHOP

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: