ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
LOGISOFT

LOGISOFT

Σχεδιασμός και κατασκευή της ιστοσελίδας για την εταιρία πληροφορικής Logisoft S.A. που είναι εξειδικευμένη στην ανάπτυξη λογισμικού και στην παροχή γενικών υπηρεσιών πληροφορικής για επιχειρήσεις. Δυναμική custom ιστοσελίδα με διαχειριστικό εργαλείο με εύκολη διαχείριση όλου του περιεχομένου του website.


Δείτε ακόμα

ESTATE REVIEW
ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ
  • ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ
  • Ιστοσελίδα χρηματιστηριακής
  • Πελάτης: Ηyρertech S.A.
  • Δείτε περισσότερα
NINA TOURS

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: