ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΠΡΟΒΛΕΨΗ & ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ & ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ & ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Σχεδιασμός και κατασκευή διαγράμματος που απεικονίζει την πρόβλεψη του όγκου της κυκλοφορίας στον Σταθμό Διοδίων ανά 15 λεπτά της ώρας για τις επόμενες 72 ώρες, στην κατεύθυνση προς Πάτρα και προς Αθήνα καθώς και την αποτύπωση της τρέχουσας  κυκλοφορίας σε εικόνα τα 15 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα, στους Σταθμούς Διοδίων Ελευσίνας και Ισθμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ένα πρωτοποριακό έργο για τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους που προσφέρει στους οδηγούς -για την εύκολη μετακίνησή τους- την τρέχουσα κυκλοφορία αλλά και την πρόβλεψη αυτής, στους σταθμούς διοδίων Ελευσίνας και Ισθμού.

Η κατασκευή του ιστοτόπου της Ολυμπίας Οδού www.olympiaodos.gr έχει φιλικό σχεδιασμό mobile friendly, και είναι προσβάσιμο προς όλες τις συσκευές.


Δείτε ακόμα

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
GEFYRA E-PASS
ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: