ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Κατασκευή της ιστοσελίδας Ολυμπίας Οδού, του αυτοκινητοδρόμου (Α8) Ελευσίνας - Κορίνθου - Πατρών. Η δυναμική ιστοσελιδά www.olympiaodos.gr είναι σχεδιασμένη με Responsive Web Design και είναι mobile friendly.

Η ιστοσελίδα περιέχει δυναμικό Interactive Map με συνεχή ενημέρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, εικόνες εργασιών και νέα τμήματα αυτοκινητοδρόμου. Επίσης σελίδες νέων, ανακοινώσεων, δελτία τύπου, photo & video gallery, online εγγραφή στο o-pass, πρόγνωση καιρού κ.ά.


Δείτε ακόμα

GEFYRA E-PASS
CARMENTA LATIN
ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: