ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4 ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4 ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4 ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχεδιασμός ιστοσελίδας για το Τεχνολογικό και Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Οι χρωματικές παραλλαγές στις κεφαλίδες -headers- ξεχωρίζουν τις 4 σχολές Τ.Α. (Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης), Φ.Π. (Τμήμα Φυτικής Παραγωγής), ΤΕ.ΓΕ.Π. (Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων) και Τ.Τ.Π.Τ. (Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων).


Δείτε ακόμα

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
CARMENTA LATIN

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: