ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | VIRTUAL WORLD SPINE 2020

VIRTUAL WORLD SPINE 2020

VIRTUAL WORLD SPINE 2020

Κατασκευή ιστοσελίδας για online ιατρικό συνέδριο virtualworldspine.com. Ο ιστότοπος διαθέτει σελίδα εγγραφής για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο. Αφού συνδεθούν μπορούν να υποβάλουν την εργασία τους με μία περίληψη "Abtract" και το poster τους.

Το website του συνεδρίου Virtual World Spine περιέχει κείμενο Welcome, Overview, Schedule Program, Committees, Abstract guidelines & Posters gallery, photo gallery από άλλα συνέδρια.

H ιστοδιάλεξη (webinar), είναι η δυνατότητα αλληλεπίδρασης από απόσταση μεταξύ των παρουσιαστών με τους συμμετέχοντες σε πραγματικό χρόνο.
 


Δείτε ακόμα

ATLAS SPINE WEBSITE
ATHENS BRAIN & SPINE
WORLD SPINAL COLUMN SOCIETY

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: